top of page

Новий проєкт VOLTAGE: підстанція 110/10 кВ

Компанія VOLTAGE GROUP виконала розробку проєктної документації для будівництва трансформаторної підстанції ПС1 10/10 кВ у Вінницькій області. Даний проєкт був виконаний в рамках розвитку одного із провідних виробничих підприємств регіону.

Зокрема, інженерний склад компанії виконав наступні роботи:


Підготовчий етап:

· Виконання техніко-економічних розрахунків для вибору оптимальної схеми електропостачання підприємства, обґрунтування технічних рішень фінансовими показниками.

· Допомога замовнику у виборі земельної ділянки для розміщення ПС 110/10 кВ із врахування всіх технічних вимог для такого типу об’єктів, та специфіки розташування підприємства.

· Супровід в отримання містобудівних умов і обмежень.

· Технічний супровід Замовника в отриманні технічних умов (ТУ) на приєднання до електричних мереж від Оператора систем розподілу (ОСР), та узгодження всіх пов’язаних із цим процедур.

· Забезпечення отримання всіх необхідних вихідних даних (інженерно-геодезичних і геологічних вишукувань, дані стосовно режимів роботи прилеглої електромережі тощо).

· Розробка і узгодження Технічного завдання на проектування з ОСР і ОСП.


Розробка проєктної документації:

· Виконання всіх проектних рішень ПС 110/10 кВ і Заходи 110 кВ (ГП, АБ, ЕТР, РЗА, ТМ та інші)

· Розробка проєкту ОВД - оцінка впливу на довкілля.


Проєктна документація виконана VOLTAGE GROUP пройшла процедуру погодження з усіма необхідними інстанціями і отримала позитивний висновок Державної експертизи.

Отримано Дозвіл на виконання будівельних робіт і активно триває процес будівництва трансформаторної підстанції.


462 перегляди
bottom of page