top of page

Представники VOLTAGE взяли участь у робочій зустрічі із Вінницьким міським головою

Сьогодні, 20 травня 2021 року, відбулася зустріч членів Вінницького Клубу Ділових Людей із Вінницьким міським головою Сергієм Моргуновим.

На початку зустрічі мер повідомив про те, як місто діяло з самого початку пандемії, з якими викликами зіткнулось і як діяло в критичних умовах при надшвидкому зростанні кількості хворих на Covid-19 в 2020-21 році.

Звичайно, наслідки локдауну та інших обмежень, пов’язаних із карантином, не обійшли більшість підприємців Вінниччини. Саме про те, з якими проблемами зіткнувся вінницький бізнес і які способи найшвидшого відновлення, говорили під час зустрічі.



На зустрічі Компанію «Вольтаж Груп» представляв Директор із розвитку бізнесу та стратегії Дмитро Нечипоренко. Дмитро Віталійович підняв надзвичайно важливу тему, яка стосується всіх без винятку підприємців Вінниччини – проблема кадрового забезпечення роботи підприємств. На його думку відтік кваліфікованих кадрів у більші міста України та за кордон є одним із найбільших ризиків розвитку бізнесу у найближчі кілька років, а значить це є потенційною проблемою для сталого розвитку і самого міста. «Ми сьогодні розуміємо, що програємо у комунікаційній боротьбі щодо залучення молодих спеціалістів. Студенти останніх курсів часто обирають простий шлях до швидкого заробітку у найближчих країнах ЄС, йдучи на прості роботи, такі як поклейка пакувальних коробок тощо. А все тому, що просто не знають про те, що у Вінниці вже існує цілий ряд компаній у різних галузях, які можуть запропонувати цікаву роботу із дійсно гідними умовами праці в їх рідному місті без потреби залишати малу батьківщину, родину тощо». Як варіант кроку до виходу із такої відверто негативної ситуації Дмитро Нечипоренко запропонував розробити постійно діючу маркетингово-комунікаційну кампанію щодо інформування вінничан, і в першу чергу молоді, про можливості працевлаштування у Вінниці та про переваги такого вибору».


Зустріч була діловою і конструктивною. Надалі має бути робота над впровадженням всіх ідей, напрацьованих під час зустрічі з міським головою, в життя.


34 перегляди
bottom of page