top of page

Південно-африканська республіка: відкриття бізнес-можливостей для VOLTAGE

Оновлено: 10 лист. 2021 р.

У квітні 2021 року, Дмитро Нечипоренко, Директор із розвитку бізнесу VOLTAGE відвідав Південно-Африканську Республіку у складі торгівельної місії організованої Ukrainian Business and Trade Association (UBTA). До складу торгівельної місії увійшли представники різних секторів української економіки. VOLTAGE – представляв сектор відновлювальної та традиційної енергетики. Серед інших представників були представники таких сучасних та прогресивних українських компаній, як KORMOTECH, PRANA, MHP. Також, у складі місії прийняв участь голова Торгівельно-Промислової Палати України – пан Генадій Чижиков.

За організації UBTA у співпраці із місцевої торгівельно-промисловими палатами було організовано зустрічі із представниками місцевої влади та бізнесу. Одна, із таких зустрічей відбулася у місті Дурбан.

Під час здійснення презентацій компаній, Дмитро Нечипоренко презентував напрацювання VOLTAGE у сфері відновлювальної енергетики, а також запропонував на розгляд представників місцевого бізнесу та влади кілька напрямків для потенційної співпраці.


Окремої уваги заслуговує перебування Торгівельної місії у місті Преторія. За підтримки надзвичайного і повноважного посла України у Південно-Африканській Республіці, пані Любові Абравітової, відбулася зустріч у Посольстві України у ПАР. На даній зустрічі були присутні представниким місцевого бізнесу, влади, а також представники високого рівня сусідніх з ПАР держав.



32 перегляди
bottom of page