top of page

Voltage Group пришвидшує отримання кредиту від ProCredit Bank та Ощадбанк для клієнтів

На днях компанія Voltage Group уклала договори партнерства з АТ «Ощадбанк» та ProCredit Bank. Ключова мета – розробка спрощеного механізму кредитування спільних клієнтів. Серед переваг - пришвидшена процедура щодо кредитних рішень з боку банків, оптимізований початковий внесок, вигідні умови застави, а головне особлива увага банків до клієнтів VOLTAGE.

Банки-партнери, щодо фінансування проектів дахових сонячних електростанцій

За словами директора з розвитку бізнесу Voltage Group Дмитра Нечипоренка, допомога щодо вибору оптимальних фінансових програм для клієнтів є важливою частиною бізнес-супроводу та зумовлена кон’юнктурою ринку. «Сьогодні керівники підприємств змушені в надзвичайно стислі терміни оптимізовувати енергоспоживання бізнесу. Причин для цього декілька. По-перше, б’ють рекорди світові та українські ціни на енергоносії (для прикладу, ціна на електроенергію для вітчизняного бізнесу виросла у 2 рази). По-друге, підвищились тарифи на розподіл електроенергії. По-третє, перехід на відновлювані джерела енергії (ВДЕ) – це геополітична відповідь на виклики часу, згідно з якою для виконання Паризької Угоди світові держави планують перехід на 100% (ВДЕ) у загальному енергопостачанні, беручи курс на повну декарбонізацію до 2050 року». Все це, на думку Дмитра Нечипоренка, активізує сьогоднішній попит на будівництво дахових СЕС та потребу вибору оптимальних програм фінансування.


Дмитро Нечипоренко, Директор із розвитку бізнесу бізнесу VOLTAGE

«В цьому контексті, в усіх комунікаціях з банком Voltage Group допомагає у пошуці вигідних фінансових рішень, як для клієнтів, так і фінустанов на основі грамотної технічної експертизи. Крім того, ми працюємо постійно над розширенням партнерських програм з українськими банками, щоб надати клієнтам максимально широкий вибір програм фінансування заходів щодо підвищення рівня енергоефективності підприємств клієнтів. Якщо раніше основним гравцем на ринку фінансування таких проєктів був АБ «УКРГАЗБАНК», то сьогодні ми бачимо активізацію інших банків, про що свідчить останні укладені партнерські угоди між VOLTAGE та фінустановами», - підкреслив директор з розвитку бізнесу компанії.


Дмитро Нечипоренко також висловив прогнози щодо подальшого активного «оживання» ринку дахових сонячних електростанцій, оскільки нинішня ситуація вимагає від підприємств критичного зниження енергоспоживання та частки електроенергії в затратах на виробництво продукції. Це в свою чергу, за словами директора з розвитку бізнесу Voltage Group, стане можливо тільки за допомогою енергетичного «переформатування» підприємств та переходу на відновлювані джерела енергії.

117 переглядів
bottom of page