top of page

Зустріч із народними депутатами у Вінниці

Оновлено: 17 лист. 2021 р.

26 жовтня м. Вінницю відвідала делегація у складі народних депутатів Василенко Лесі Володимирівни, Микиша Дмитра Сергійовича, Жмеренецького Олексія Сергійовича, Мезенцева Марії Сергіївни, Жупаніна Андрія Вікторовича, Совсун Інни Романівни, Борзової Ірини Наумівни та представників Посольства Швейцарії на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Швейцарії в Україні та Молдові Клодом Вільдом з метою вивчення передового досвіду Вінницької міської територіальної громади з питань управління та комплексного підходу до адаптації та попередження змін клімату.


Директор із розвитку бізнесу VOLTAGE Дмитро Нечипоренко прийняв участь у дискусійній панелі стосовно розвитку "зеленої економіки" регіону, яка відбувалася у рамках цього візиту.


Під час обговорення багато увагу було приділено питанню розвитку індустріального та технологічного парків м.Вінниці, а також питанням державного стимулювання підприємств, які будуть впроваджувати енергоефективні рішення на своїх виробничих потужностях та інших об'єктах.


Також, одним із питань винесених на обговорення на дискусійній панелі було питання розвитку малих систем розподілу електричних мереж (мОСР). Особливо актуальним це питання є в контексті розвитку Вінницького індустріального парку, адже питання підключення до електричних мереж промислових підприємств є одим із ключових питань, які впливають на інвестиційну привабливість парку.


*Для довідки. Оператор малої системи розподілу (далі – ОМСР) - юридична особа, відповідальна за безпечну, надійну та ефективну експлуатацію, технічне обслуговування малої системи розподілу і забезпечення довгострокової спроможності малої системи розподілу щодо задоволення обґрунтованого попиту на розподіл електричної енергії з урахуванням вимог щодо охорони навколишнього природного середовища та забезпечення енергоефективності.


Нагадуємо, що нещодавно СЕО компанії VOLTAGE Віталій Николаєнко прийняв участь у дискусійній панелі Energy Club. Новину про це ви можетеп прочитати за цим посиланням.


131 перегляд
bottom of page